Gmail Hesabımızı Nasıl Sileriz

Gmail’i Google Hesabınızdan istediğiniz zaman silebilirsiniz. Gmail’i gelecekte kullanmayacağınızdan eminseniz silmek için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekmektedir.

Not: Adresinizin silinmesi kullanıcı adınızı serbest bırakmaz. Gmail adresinizi sildikten sonra, aynı kullanıcı adını (kullaniciadi@gmail.com) ileride bir daha kullanamazsınız.

Bu uyarıda da bulunduktan sonra İlk önce Gmail hesabınıza giriş yapın. Sağdaki mail adresinizi tıklayın. Açılan menü de Hesap‘a tıklayın.

gmail-hesap-silme

Karşınıza aşağıdaki gibi bir menü çıkacak. Bu menünün en altına inin.

gmail-hesap-silme-hesap

Aşağıya indiğimizde karşımıza bu menü geliyor. Burada Google Hesabını ve Verileri sil dediğinizde Bütün Google hesabınız Google+ dahil silinecek ve verilerinize bir daha ulaşamayacaksınız.

Linke tıkladığınızda sizden bir kere daha şifre almak için sizi şifre ekranına yönlendirecek, şifrenizi girdiğinizde aşağıdakine benzer bir sayfaya geleceksiniz.

google-hesabı-tamamen-silme

Burayı dikkatlice okuyun ve aşağıdaki iki kutucuğu işaretleyin. Son olarak Hesabı Sil‘e bastığınızda bütün verilerinizin silineceğini ve bir daha bu hesabı hiçbir zaman açamayacağınızı anladığınızı sanıyorum. Eğer bu bir sorun değilse Hesabı Sil‘e basın.

google-hesabı-tamamen-silme-son-ekran

Eğer Hesabı Sil‘e basmışsanız, karşınızda benzer bir ekran duruyor olmalı. Google son olarak eğer Kazara sildiyseniz diye direktifler veriyor. Eğer Kazara işlem yapmamışsanız. Bu ekranı kapatıp, Google hesapsız bir hayata adım atabilirsiniz.

gmail-hesap-silme-hesap-veri-sil

Highlight.js Kullanımı

Highlight.js Kullanımı 16 Aralık 2015, Çarşamba

Android Öğreniyorum Android Dersleri

Android Öğreniyorum Android Dersleri 5 Mayıs 2016, Perşembe

C# (Sharp) Nedir?

C# (Sharp) Nedir? 7 Aralık 2015, Pazartesi

XNA – Nedir, Ne Değildir ??

XNA – Nedir, Ne Değildir ?? 29 Ocak 2015, Perşembe